06 50469899 | info@boomzagerdijkstra.nl | KAPPEN | KLIMMEN | KLOVEN | SNOEIEN | BOOMVERZORGING

Diensten

DIENSTEN

Klimmen en afvangen

Door particulieren, hoveniers en gemeentes word ik gevraagd om bomen te kappen. Is uw boom te groot geworden, sterft hij af of heeft de boom een onderhoudsbeurt nodig? Dit past allemaal binnen de mogelijkheden. In overleg komen we tot een oplossing. Mijn specialiteit zijn de klim werkzaamheden. Daar waar het lastig wordt groeit de uitdaging!

Lees verder…

✓ Versnipperen

Na het kappen/snoeien van een boom blijven er vaak veel takken liggen. Deze takken kunnen we versnipperen met onze houtversnipperaar tot houtsnippers die weer hergebruikt kunnen worden in de tuin.

Lees verder…

✓ Stobbenfrezen

Nadat een boom verwijderd is blijft er een stobbe staan. Deze kan verwijderd worden doormiddel van een stobbenfrees. Hiermee frees ik de stobbe terug tot onder de grond. Daarna kan er weer aarde overheen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees verder…

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND DE NIEUWE INFORMATIEKAART AAN!
OF NEEM CONTACT OP VIA:  06 50469899

In deze infokaart komt u alles te weten over mijn werkwijze en de diverse mogelijkheden. Er staan leuke weetjes in, boomsoorten en manieren waarop we veilig kunnen werken!

✓ Hout kloven op locatie 

Uw gekapte boom of eigen hout laten kloven. Ik beschik over professionele machines om hout te kloven op locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees verder…

✓ Verkoop van haardhout

Verkoop van gemengd en gedroogd haardhout. Hiervoor gebruik ik de volgende houtsoorten: Eik – beuk – Es – Esdoorn – Els en berk. Daarnaast is het ook mogelijk om vers haardhout op stam te kopen. Dit kunt u dan zelf zagen en kloven. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees verder…

✓ Gazoncoach Dijkstra

Samen aan de slag om uw gazon naar een topniveau te tillen. Van een strak gazon gaat mijn  hart sneller kloppen! Bekijk hier het eerste resultaat.

Lees verder….

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Neem dan vrijblijvend contact op via:
06 50469899 of 

Back to top