06 50469899 | info@boomzagerdijkstra.nl | KAPPEN | KLIMMEN | KLOVEN

Diensten

Bomen kappen

Is uw boom te groot geworden. Staat hij in de weg voor een nieuw project. Denkt u dat hij bij de volgende storm gevaar oplevert of begint de boom tekenen van rot of schimmel te vertonen?

Ik kom graag met u overleggen hoe we hem op een veilige en efficiënte manier kunnen kappen. Door de klimtechnieken kan ik bijna elke boom behandelen ongeacht de locatie.

We verwerken de takken en stam en ruimen alles op.

Bomen snoeien of versnipper werk

Uw boom snoeien? Heeft u een grote boom die gesnoeid moet worden. Is de boom uit zijn vorm gegroeid, achterstallig onderhoud of hangen de takken ergens ongewenst over heen? En kunt u dit niet meer bereiken via de trap?  Dan klim ik erin!

Heeft u versnipper werkzaamheden door dat er een grote bult takken op uw erf ligt of doordat er een boom gekapt of gesnoeid is? Deze takken kunnen worden versnippert. Je kunt de snippers hergebruiken als vloerbedekking in de tuin. Ook is afvoeren van de snippers een optie.

Hout kloven bij u thuis

Uw gekapte boom of eigen gekocht hout laten kloven?

Ik beschik over een klooftrailer waarmee op locatie hout kan worden gekloofd. Dit kan een door mij gekapte boom zijn of hout wat u zelf heeft aangekocht.

Haardhout voor uw kachel

Heeft u al genoeg haardhout voor de winter? Elk jaar is er een partij gemengd haardhout te koop. Dit hout heb ik zelf verwerkt en gedroogd.

Bij ons thuis en vele van mijn familie leden stoken zelf hier ook van. Ik ga dan ook graag voor een goede prijs – kwaliteit verhouding. De verkoop is per 2 m3 en ik breng het graag bij u thuis.

Meubel van uw boom

Mijn vriend Douwe van der Wal heeft een passie om van het natuurproduct hout iets te maken voor zijn klanten. Vooral “de boom” is daarin een uitdaging voor hem.

Hoe kan uw gekapte boom terug komen in uw woning of tuin als eigen natuurproduct? Daarover gaat Douwe graag met u in gesprek.

In overleg met wat er mogelijk is kan ik de boom zo vellen dat het gewenste stuk hout uit de stam of takken ontstaat waar Douwe verder mee aan de slag kan gaan om het gewenste product te maken van uw eigen boom.

Investeren in Noord-Nederland

10% van de opbrengsten wordt geschonken aan een goed doel.

Waarom? Omdat ik geloof in de waarde van mensen. Mensen vind ik belangrijk en daarom geef ik graag iets weg om een ander te helpen. Elk kwartaal zoek ik een doel waaraan word gegeven.

Als volgeling van Jezus wil ik investeren in Noord-Nederland zodat er mensen tot bloei komen die overschaduwd lijken te zijn. Dit weg geven (snoeien) geeft groei op een andere plek. Laten we zijn als een boom die gepland is aan een frisse waterstroom en elk seizoen vrucht draagt.

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Neem dan vrijblijvend contact op via:
06 50469899 of 

Back to top