06 50469899 | info@boomzagerdijkstra.nl | KAPPEN | KLIMMEN | KLOVEN | SNOEIEN | BOOMVERZORGING

Diensten

DIENSTEN

Klimmen en afvangen

Door particulieren, hoveniers en gemeentes word ik gevraagd om bomen te kappen. Is uw boom te groot geworden, sterft hij af of heeft de boom een onderhoudsbeurt nodig? Dit past allemaal binnen de mogelijkheden. In overleg komen we tot een oplossing. Mijn specialiteit zijn de klim werkzaamheden. Daar waar het lastig wordt groeit de uitdaging!

Lees verder…

Verkoop van haardhout

Verkoop van gemengd en gedroogd haardhout. Hiervoor gebruik ik de volgende houtsoorten: Eik – beuk – Es – Esdoorn – Els en berk. Daarnaast is het ook mogelijk om vers haardhout op stam te kopen. Dit kunt u dan zelf zagen en kloven. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees verder…

✓ Hout kloven op locatie 

Uw gekapte boom of eigen hout laten kloven. Ik beschik over professionele machines om hout te kloven op locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees verder…

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND DE NIEUWE INFORMATIEKAART AAN!
OF NEEM CONTACT OP VIA:  06 50469899

In deze infokaart komt u alles te weten over mijn werkwijze en de diverse mogelijkheden. Er staan leuke weetjes in, boomsoorten en manieren waarop we veilig kunnen werken!

✓ Stobbe frezen en versnipperen

Nadat de boom verwijderd is blijft eer een stobbe staan. Deze kan verwijderd worden door middel van een stobbefrees. Hiermee frees ik de stobbe terug tot onder de grond. Daarna kan er weer aarde overheen. De takken kunnen we afvoeren naar het stort maar ook door middel van een versnipperaar versnipperen tot houtsnippers.

Lees verder…

Eikenprocessierups bestrijding

De eikenprocessierups kan voor veel overlast zorgen, ik kan de eikenprocessierups op de juiste manier verwijderen.

Ik behandel het met catefix, zodat het nest grondig verwijderd wordt.

Lees verder…

Tuin- & straatwerk

Na het verwijderen van een boom komt er vaak ruimte vrij, misschien wilt u de vrijgekomen ruimte bestraten of opvullen. Bestraten/tuinaanleg is in overleg mogelijk.

Lees verder….

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Neem dan vrijblijvend contact op via:
06 50469899 of 

Back to top